Laden...

Over ons

Huurgoederen bestellen bij Haarlemmermeerverhuur

U kunt op drie manieren de huurgoederen bestellen bij haarlemmermeerverhuur:

  1. Per telefoon ( 023-5578639 )
  2. Per email ( info@haarlemmermeerverhuur.nl )
  3. Via de website ( www.haarlemmermeerverhuur.nl )

 

Glaswerk, serviezen, tafels...

Organiseert u een diner, feest of receptie? Haarlemmermeer Verhuur levert u alles wat u maar nodig heeft. Natuurlijk hebben wij een uitgebreid assortiment glazen, serviezen, bestek, meubilair en tafellinnen, maar ook voor warmhoudapparatuur, een tap, geluidsapparatuur, parasols, disco-verlichting etc. etc. kunt u bij ons terecht. Al uw benodigdheden worden door ons gebracht op een tijdstip dat het ú schikt. En: na afloop van uw feest zit u niet met de afwas; wij halen de vuile spullen gewoon weer bij u op... 

 

TENTEN EN TOEBEHOREN

Zomer of winter, op een groot plein of in uw eigen tuin: Haarlemmermeer Verhuur heeft de juiste tent voor u. Uiteraard zorgen wij voor op- en afbouw en transport.

 

FEEST - DECORS

Wilt u van uw feest iets echt bijzonders maken? Denk dan eens aan een Caribbean of Country & Western avond, of een feest met een Amsterdams grachtendecor en een echte bruine kroeg. Of wat dacht u van een Middeleeuws feest? Haarlemmermeer Verhuur heeft het allemaal in huis! wij bouwen het decor op elke gewenste locatie op.

 

De volgende decors zijn door ons tot zogenaamde standaardsets omgebouwd; dit betekent dat de decors geleverd worden inclusief meubilair, groenvoorziening, verlichting, belichting en op-en afbouw.

Thema sferen: 

 

� Amsterdam

� American style

� Back to the fifties / sixties

� Caribbean

� Italian style

� Jungle

� Kasteel / middeleeuwen

� Las Vegas

� Space 2000

� Western

 

 

 

Labels (tags)

Geen